PU Doboj

Teslić - Izgorio automobil, policija pokrenula istragu

  • 16.02.2021. 10:40

Policijskoj stanici Teslić, 15.02.2021. godine, oko 22, 05 časova, prijavljeno je da u Karađorđevoj ulici u Tesliću gori putnički automobil marke “Mercedes” vlasništvo lica inicijala S.S. iz Teslića.

 Požar su lokalizovali pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Teslić. 

Policijskoj stanici Stanari, 15.02.2021. godine, prijavljeno je da su radnici jednog preduzeća u Stanarima prilikom pretraživanja sabirnog jezera pronašli beživotno tijelo njihovog radnika lica inicijala D.V. iz Teslića. Uviđaj je izvršen od strane policijskih službenika Policijske stanice Stanari i o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

  • 20:10 Mikrodržave: Malta, dokumentarni program

    '''Mikrodržave: Malta, dokumentarni program

  • 21:10 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 22:00 Serija: Ko te šiša (12+)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:30 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:45 Serija: Red Rok (12+)

    ''''Red Rok' je irska kriminalistička serija u režiji Petera MkKena koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rok u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.

  • 23:15 Noćni program

    Noćni program