Tijana Ajfon uhvaćena tokom orgijanja: Pao i skeledžija koji je starletu i djevojke ilegalno prevezao

  • 30.05.2020. 18:23

Milisav Tomić iz Bijeljine, koji je uhapšen u policijskoj akciji „Kristal“ sa starletom Tijanom Maksimović poznatom kao Tijana Ajfon, bio je organizator kokainske žurke i orgija u luksuznoj vikendici u Suvom Polju kod Bijeljini.

Izvor upućen u istragu otkriva da se svakim trenutkom isplivavaju nove informacija o ovom slučaju o kom piše cijeli region.

- Milisav je bio zadužen za organizaciju žurke. Između ostalog, on je pronašao i iznajmio vikendicu, pozvao većinu gostiju i obavio i ostale stvari oko organizacije. Veliku ulogu imala je i Tijana Ajfon, koja je bila zadužena za dovođenje djevojaka – kaže izvor blizak istrazi. Zbog ovog slučaja Tužilaštvu BiH su predati Dragan Ćuk, Siniša Perić, Milisav Tomić, Tijana Maksimović zvana Tijana Ajfon, Vladan Kakuća, Željko Vujić i Slađan Šojić.

Policija je tražila od tužilaštva da se za njih predloži pritvor jer se radi o veoma teškim krivičnim djelima kao što je međunarodna prostitucija, organizovanje kriminalne grupe, te krivična djela vezana za drogu i oružje. Da istaga nije završena dokaz je hapšenje Šojića, koji u srijedu uveče nije bio obuhvaćen istragom.

- Šojić je bio skeledžija. On je čamcima ilegalno preko granice prevezao Tijanu Ajfon i ostale djevojke i zbog toga uhapšen. Nakon što je djevojke dovezao na teritoriju BiH tu nastupaju biznismen Željko Vujić i Vladan Kakuća koji su djevojke svojim automobilima prevezli do vikendice – ističe izvor iz istrage. Radilo se o isplaniranoj akciji, a policija je duže vrijeme pratila pojedine uhapšene, jer su imali informacije čime se bave.

  • 20:00 Lutrija RS, Loto

    Prenos izvlačenja dobitnih kombinacije igre na sreću Loto 7/39 Lutrije Republike Srpske.

  • 20:10 Mikrodržave: Malta, dokumentarni program

    '''Mikrodržave: Malta, dokumentarni program

  • 21:10 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 22:00 Serija: Ko te šiša (12+)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:30 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:45 Serija: Red Rok (12+)

    ''''Red Rok' je irska kriminalistička serija u režiji Petera MkKena koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rok u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.