Međimurje

Troje mrtvih u sudaru, dvoje u bolnici

  • 30.10.2019. 16:46

Teška saobraćajna nesreća dogodila se danas u Međimurju, a poginule su tri osobe, dok su dvije teško povrijeđene.

Do nesreće je došlo oko 12.30 na dionici ceste između naselja Vratišinec i Peklenica. Prema prvim informacijama, došlo je do frontalnog sudara dva auta. Oba auta su čakovečkih registarskih oznaka.

Kako saznaje Index, poginule su dvije osobe koje su bile u istom autu, a radi se o mladiću (22) te djevojci (23).

Naknadno je preminula i žena koja je imala teške tjelesne povrede po cijelom tijelu. Druge dvije žene povrijeđene u nesreći (66 17 godina) teško su povijeđene.

Policija još utvrđuje detalje događaja te će više informacija biti poznato nakon uviđaja.

Iz policije mole građane da prilagode brzinu uslovima na cestama jer se čini kako je do nesreće došlo zbog prevelike brzine na mokrom i klizavom putu.

(Mnovine)

Pročitajte i:

Tagovi:
  • 16:40 Serija: Ljubavni zalogaji(12+) (R)

    ’Ljubavni zalogaj’ uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i novi simpatični sitkom.

  • 17:00 Serija: Nasljednici (R) (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života.

  • 17:50 Еmisija: Na ivici terena (R)

    Naši 'zlatni momci' Andrej Knežević i Ivan Dragičević upoznaće vas sa iskustvima igrača, njihovim ciljevima, željama, i približiti vam život velikih srpskih sportista koji su se već upisali u istoriju najvećih evropskih klubova.

  • 18:20 Еmisija: Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    Еmisija: Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 Nedjeljne vijesti sa Predragom Ćurkovićem

    ‘Nedjeljne vijesti sa Predragom Ćurkovićem’ pregled je sedmice sa pažljivo odabranim aktuelnim temama, komentarima, sagovornicima i zanimljivim pristupom najvažnijim informacijama iz zemlje, regiona i svijeta.