Detalji drame u Prijedoru

Tubin se potukao sa sinom pa napao i policiju!

  • Izvor: ATV
  • 11.01.2024. 10:26

U Prijedoru je sinoć uhapšen poznati političar i bivši poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, Milan Tubin.

Kako saznajemo, Tubin se verbalno, a potom i fizički obračunao sa sinom M.T.

Sve se dogodilo oko 18.20 časova kada je policija i zaprimila prijavu.

- Policijski službenici Policijske uprave Prijedor 10. januara 2024. godine oko 18.20 časova postupili su po prijavi da je na sportskom terenu u Prijedoru u toku tuča između dva lica. Utvrđeno je da se radi o licima M.T. i M.T. iz Prijedora - naveli su iz policije.

Tukao se i napao policajce: Uhapšen bivši poslanik NSRS!

Tukao se i napao policajce: Uhapšen bivši poslanik NSRS!

Prilikom intervencije Milan Tubin je odbio da postupi po naređenju te je verbalno i fizički nasrnuo na policijskog službenika, a prilikom lišenja slobode pružao je aktivan otpor.

U toku je rad na kompletiranju predmeta nakon čega će se protiv uhapšenog Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor dostaviti izvještaj za počinjeno krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, dok će se za oba lica dostaviti izvještaj za krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici.

Pijan izazvao saobraćajnu nezgodu

Podsjećamo, Tubin je u decembru 2021. godine u alkoholisanom stanju izazvao nezgodu u kojoj je automobilom udario dijete koje je tom prilikom zadobilo lakše tjelesne povrede.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 17:00 Serija: Nasljednici (R) (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života.

  • 17:50 Еmisija: Na ivici terena (R)

    Naši 'zlatni momci' Andrej Knežević i Ivan Dragičević upoznaće vas sa iskustvima igrača, njihovim ciljevima, željama, i približiti vam život velikih srpskih sportista koji su se već upisali u istoriju najvećih evropskih klubova.

  • 18:20 Еmisija: Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    Еmisija: Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 Nedjeljne vijesti sa Predragom Ćurkovićem

    ‘Nedjeljne vijesti sa Predragom Ćurkovićem’ pregled je sedmice sa pažljivo odabranim aktuelnim temama, komentarima, sagovornicima i zanimljivim pristupom najvažnijim informacijama iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 20:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    Serija: Ljubavni zalogaji (12+)