Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka

Tužilaštvo predložilo pritvor Kostiću zbog napada na konobara

  • 30.04.2019. 14:07

Postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka predložio je danas pritvor za Dejana Kostića (29) iz tog grada, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio produženo krivično djelo nasilničko ponašanje, uz sticanju s produženim krivičnim djelom neovlašteno fotografisanje, potvrđeno je Feni u tom tužilaštvu.

Osumnjičeni je pomenuta krivična djela počinio u periodu od 24. do 26.aprila ove godine na štetu osoba inicijala P.P. i N.S. iz Banjaluke.

Tužilac je stavio prijedlog za određivanje mjere pritvora zbog postojanja bojazni da bi osumnjičeni boravkom na slobodi mogao ometati krivični postupak uticajem na svjedoke i zbog naročitih okolnosti koje opravdavaju bojazan da bi  boravkom na slobodi mogao ponoviti krivično djelo.

O prijeldogu za pritvor odlučiće sudija za prethodni postupak Osnovog suda Banjaluci.

  • 12:15 Еmisija: Narod Priča (R)

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić, otkriće vam šta srce naroda priča o Srpskoj, o tradiciji i istoriji naših gradova i sela, o njihovoj svakodnevici i borbi za očuvanje pravih vrijednosti, marljivom radu, vjeri, i ljubavi prema njihovoj i našoj, otadžbini.

  • 12:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:55 Еmisija: Tet a tet sa Tatjanom Trninić (R)

    Vrata sastanaka u četiri oka otvaramo samo zbog vas!

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    ''''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.