Podlegao povredama

U nesreći u Tuzli stradao pješak

  • Izvor: Avaz
  • 22.03.2024. 16:14

U Tuzli, tačnije u naselju Sjenjak, došlo je do nesreće kada je vozač "golfa 6" udario pješaka, koji je pogledao povredama.

- Oko 14:30 sati, na dionici magistralne ceste M-4, u Ul. I Tuzlanske brigade, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovali "golf 6" kojim je upravljao M.S. (1995) iz Tuzle i pješak čiji identitet je zasada neutvrđen, osoba muškog spola, starosti oko 70 godina.

Tom prilikom, došlo je do obaranja pješaka na kolovoz, usljed čega je nastupila smrt, konstatovana na mjestu događaja od strane dežurnog ljekara SHMP Doma zdravlja Tuzla.

Šta se dešava u Tuzli: Tijelo na cesti, policija i hitna na terenu

Šta se dešava u Tuzli: Tijelo na cesti, policija i hitna na terenu


Na mjestu događaja nalaze se policijski službenici PS Istok, koji obezbjeđuju lice mjesta do dolaska uviđajne ekipe. O događaju je obaviješten dežurni tužilac KTTK, koji će izaći na lice mjesta i rukovoditi uviđajem, a uviđaj će izvršiti istražioci OKP PU Tuzla.

Saobraćaj na navedenoj lokaciji je u potpunosti obustavljen od 14:30 i dalje, do okončanja radnje uviđaja i odvija se alternativno - poručila je portparolka Uprave policije MUP-a TK Adnana Sprečić.

Pratite nas i putem Vibera

  • 19:50 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:55 Vremenska prognoza

    Pregled vremenskih i biometeoroloških prilika u zemlji i regionu.

  • 20:00 Еmisija: Bingo

    Brojčana igra sa izvlačnjem brojeva, od 1 do 90 putem bubnja, u kojoj se unaprijed utvrđuje visina fonda dobitaka i njegova raspodjela.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.