"Zatečeni smo“

Učenici se drogirali na nastavi

  • Izvor: Agencije
  • 13.12.2023. 09:44

Pripadnici varaždinske policije upali su u ponedjeljak u Građevinsku škole u Varaždinu i na informativni razgovor izveli trojicu učenika starosti između 16 i 18 godina, zbog sumnje da konzumiraju narkotike tokom nastave, što se ispostavilo tačnim.

U saopštenju varaždinske policije se navodi da je osamnaestogodišnjak policijskim službenicima dobrovoljno predao PVC vrećicu sa bijelom praškasto-gumenastom tvari nalik na amfetamin mase 1,4 grama, jednu bijelu gumenastu tvar nalik na amfetamin mase 6,7 grama, jednu digitalnu preciznu vagu i mobilni telefon, što mu je i oduzeto.

"Ovo je prvi put da nam se ovako nešto dogodilo. Školom su počele kružiti glasine o tome šta ovaj trojac radi, na šta smo promptno reagovali. Zatečeni smo. Nadam se da je ovo prvi i zadnji put da nam se ovakvo nešto dogodilo, a o tome šta će se dalje događati s trojicom učenika, policijska je procedura. Nadam se da će ovo biti dobra pouka drugima“, izjavila je za zagrebački Jutarnji list direktorka škole Vesna Vrček.

Razgovor pripadnika policije sa osumnjičenim tinejdžerima obavljen je, navodi se, u prisustvu njihovih roditelja, koji su u školu došli sa advokatima.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 20:30 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ' ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:00 Serija: Nasljednici (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 22:00 Film

    ''''Film

  • 00:10 Noćni program

    Noćni program