Lopov iz Jajca krao u Jezeru

Uhapšen osumnjičeni za provale u ugostiteljske objekte 

  • 06.04.2019. 20:25

Dvadesettrogodišnjak čiji su inicijali Š.B. iz Jajca uhapšen je zbog sumnje da je provalio u dva ugostiteljska objekta u opštini Jezero i ukrao 160 KM, saopšteno je iz Policijske uprave Mrkonjić Grad.

Osumnjičeni je uhapšen sinoć nakon što je policiji u Jezeru juče ujutro radnica kafe bar u Ulici Novo Naselje prijavila provalu u objekat i krađu 160 KM. 

Nakon toga je i radnica Ugostiteljskog objekta u Ulici 21. novembra prijavila policiji provalu. 

Zahvaljujući brzoj reakciji i na osnovu tragova sa lica mjesta policija je došla do saznanja ko je izvršilac i uhapsila Š.B, kome su na teret stavljena dva krivična djela teške krađe. 

Prilikom kriminalističke obrade policija je došla do saznanja da je ovo lice osumnjičeno i za krivično djelo krađa na području opštine Jajce. 

Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka naložio je da osumnjičeni nakon kriminalističke obrade bude pušten na slobodu, a da po kompletiranju predmeta bude dostavljen izvještaj za dva krivična djela teška krađa. 

Iz Policijske uprave Mrkonjić Grad su naveli da nastavljaju rad na utvrđivanju da li se ovo lice može dovesti u vezu i sa drugim krivičnim djelima izvršenim na području drugih gradova Republike Srpske i BiH. 

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Naša Srpska

    Naša Srpska

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.