PU Bijeljina

Uhapšen zbog droge, pa napao policajca

  • 25.02.2019. 09:50

Dvadesetdevetogodišnji državljanin Njemačke čiji su inicijali S.V. uhapšen je u Bijeljini zbog posjedovanja droge i napada na policajce, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Njemački državljanin osumnjičen je za krivična djela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i za neovlaštenu proizvodnju i promet opojnih droga. 

Policija je jutros u 2.15 časova u Majevičkoj ulici kontrolisala S.V. i pronašla 32,5 grama droge hašiš. 

"Prilikom primjene policijskih ovlaštenja osumnjičeno lice je fizički napalo policijske službenike Policijske stanice Bijeljina dva, nanijevši im tjelesne povrede", ističe se u saopštenju. 

Policija nastavlja aktivnostima s ciljem kompletiranja i dokumentovanja predmeta, nakon čega će nadležnom tužilaštvu biti podnesen izvještaji za počinjena krivična djela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga. 

U toku 2018. godine Policijska uprava Bijeljina evidentirala je tri krivična djela napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti. 

Policijska uprava Bijeljina osudila je svaki vid nasilničkog ponašanja i napada na policijske službenike i pozvala građane da se suzdrže od ovakvih ili sličnih ponašanja. 

  • 20:00 Tet a tet sa Tatjanom Trninić

    ''Koliko znate o onima koji žive pod budnim okom javnosti?Znate li o čemu maštaju, šta su sve prošli, u čemu uživaju, šta rade kada su potpuno sami? Koje tajne su spremni da otkriju? Koliko su spremni da se ogole?

  • 21:00 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:45 Serija: Ko te šiša (12+)

    Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:15 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:30 Serija: Еl Čapo (16+)

    *Serija: Еl Čapo (16+)

  • 23:30 Serija: Red Rok

    Serija: Red Rok