Predat OJT DOboj

Uhapšen zbog prijetnji na Jutjubu da će ubiti policajca

  • Izvor: ATV
  • 13.02.2024. 16:03

S.K. iz Doboj Istoka uhapšen je i predat Okružnom javnom tužilaštvu Doboj uz Izvještaj o učinjenom krivičnom djelu ugrožavanje sigurnosti.

ATV nezvanično saznaje da je uhapšen Smajl Kovačević, koji je, kako saznajemo, na Jutjubu objavio snimak u kojem navodi da će policijskoj službenika ubiti ako dođe u Federaciju BiH. Osim toga, Kovačević je naveo da bi „trenutno ubio policijskog službenika da se sada nalazi u njegovoj blizini".

Iz MUP-a Republike Srpske su naveli da je navedeni uhapšen juče u saradnji sa policijskim službenicima Policijske uprave Gračanica. 

„Izvršen je i pretres kuće i pomoćnih objekata koje koristi lice S.K. u mjestu Samarići, opština Doboj Istok i tom prilikom pronađeni su i oduzeti mobilni telefoni, računari kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezi sa izvršenjem navedenog krivičnog djela“, rekli su u MUP-u Republike Srpske.

Lice se sumnjiči da je izvršilo krivično djelo ugrožavanje sigurnosti, na štetu policijskog službenika Policijske uprave Doboj.

Pratite nas i putem Vibera

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Biznis klub

    '‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.