Subotica

Uhapšene ubice Filipa Zeljkovića

  • Izvor: Kurir
  • 30.11.2023. 09:04

Pripadnici MUP-a noćas su locirali i uhapsili ubice vaterpoliste Filipa Zeljkovića na području šireg reona Subotice.

Podsjetimo, Filip Zeljković, vaterpolista, ubijen je na jednoj benzinskoj pumpi, a nakon verbalnog sukoba između njega i njegovog brata sa jedne strane i napadača sa druge, došlo je do tuče, a zatim i pucnjave u kojoj je stradao mladi Zeljković.

- Postoji snimak sa sigurnosnih kamera na kom se jasno vidi da je došlo do ozbiljnog fizičkog obračuna, ali ni svjedoci ne mogu da budu sigurni da li je razlog za tuču, a onda i pucnjavu bila ta rasprava vezana za Filipovog mlađeg brata ili neraščišćeni računi od ranije između Filipa i napadača - naveo je ranije izvor Kurira upoznat sa slučajem.

Prvi snimci i fotografije napada u Jerusalimu

Prvi snimci i fotografije napada u Jerusalimu

Građani Subotice znali su Filipa, jer je bio vrstan vaterpolista u nekoliko klubova i imaju samo riječi hvale za mladog sportistu, koji je bio golman u Vaterpolo klubu Spartak Prozivka, a igrao je kako navode njegovi prijatelji i u šabačkom Vaterpolo klubu.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 20:00 Lutrija RS, Loto

    Prenos izvlačenja dobitnih kombinacije igre na sreću Loto 7/39 Lutrije Republike Srpske.

  • 20:10 Еmisija: Priča se (R)

    '''Politička, debatna, emisija ‘Priča se…’ donosi širok izbor aktuelnih tema, suprotstavljenih stavova, različitih uglova, činjenica i replika.

  • 21:20 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 22:05 Serija: Ko te šiša (12+)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:35 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:50 Serija: Еl Čapo (16+)

    ''''Televizijska serija o jednom od najpoznatijih narko bosova - Joakinu "Еl Čapu" Guzmanu.