PU Zvornik

Uviđaj trajao skoro dva sata: Sudar pasata i kamiona, jedna osoba povrijeđena

  • Izvor: ATV
  • 24.11.2021. 09:00

Jedna osoba teško je povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila juče u mjestu Jahovac, na magistralnom putu Milići - Zvornik, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

U nezgodi su učestvovali M.I. iz Milića, koji je upravljao putničkim motornim vozilom marke pasat 6 i M.O. iz Rogatice koje je upravljao teretnim motornim vozilom marke „MAN“ i priključnim vozilom, a povrijeđen je B.I. iz Milića, koji je bio suvozača u pasatu.

“Povrijeđenom licu je ukazana ljekarska pomoć u Javnoj zdravstvenoj ustanovui Dom zdravlja ‘Sveti Nikola’ u Milićima, odakle je na dalje liječenje upućeno u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik, gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede”, naveli sui z Policijske uprave Zvornik.

Uviđaj je trajao skoro dva sata, od 10,35 do 12,30 časova.

“Tokom vremena vršenja uviđaja, od 10,35 do 11,50 časova je trajala potpuna obustava saobraćaja, dok se od 11,50 do 12,30 časova saobraćaj odvijao jednom saobraćajnom trakom”, naveli su iz Policijske uprave Zvornik.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, koji je naložio da se dostavi Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Ugrožavanje javnog saobraćaja“.


  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Еnergo klub

    Relevantne aktuelnosti iz oblasti proizvodnje električne energije.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:42 Sport

    Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.