Maglaj, Zavidoviće i Tešanj

Velika akcija policije, traga se za 28 osoba

  • 18.12.2019. 08:54

Policija Zeničko-dobojskog kantona jutros je započela s pretresima na 31 lokaciji na području Maglaja, Zavidovića i Tešnja u sklopu akcije “Mreža tri”.

Portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona Aldina Alić je rekla da akciju provodi Uprava policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona u saradnji i pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva ZDK, a po naredbama Opštinskog suda u Zenici.

Akcija je usmjerena na hapšenje i procesuiranje 28 osoba koje se sumnjiče za krivična djela u vezi zloupotrebe opojnih droga i nedozvoljenog posjedovanja oružja i municije, a koja su i meta ove akcije.

– Više o detaljima i rezultatima same akcije ćemo moći potvrditi po okončanju naznačenih aktivnosti koje su još uvijek u toku – zaključila je Alićeva.

(Klix)

Pročitajte još:

Roditelji prijavili nestanak sina, isti dan pronađen mrtav u hotelu

Požar u u Prnjavorskoj ulici, stradala jedna osoba

Prijatelji se opraštaju od ubijene Milice: "Raj je dobio još jedan poen, mirno spavaj anđele naš..."

Više verzija kako je došlo do stravične tragedije u Srpcu

  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Istine i laži (12+) (R)

    ''''''''''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 11:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 12:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:15 Еmisija: Putuj, probaj, zavoli (R)

    '''Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom' otkriće vam čari turizma i gastronomije širom Republike Srpske i odvešće vas na poznata, manje poznata, pa čak i sasvim nepoznata mjesta.