Beograd

Velika policijska akcija u Srbiji: Spremali se za teško ubistvo

  • Izvor: Mondo.rs
  • 10.05.2024. 16:13

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije uhapsili su petoricu osumnjičenih za više krivičnih djela, među kojima je i pripremanje teškog ubistva.

Uhapšeni su Nikola P, Bogdan P, Filip K, Saša K. i Milan I. Nikola P, Bogdan P, Filip K. i Saša K. terete se za krivična djela teško ubistvo iz člana 114 stav 2 (pripremne radnje) i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Postoje osnovi sumnje da su ovi osumnjičeni u prethodnom periodu pripremali ubistvo jednog lica, u kom cilju su nabavili ilegalno oružje za izvršenje krivičnog djela.

Poplava kao u Doboju događa se jednom u 500 godina!

Poplava kao u Doboju događa se jednom u 500 godina!

Milan I, kod koga je pronađeno 74 grama opojne droge kokain i vagica za precizno merenje, uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

Više javno tužilaštvo u Beogradu u koordiniranoj akciji sa pripadnicima MUP-a nastavlja intenzivno da radi na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti u ovom predmetu, o čemu će javnost biti blagovremeno obaviještena.

Ovi znakovi će pronaći veliku ljubav u drugoj polovini godine

Ovi znakovi će pronaći veliku ljubav u drugoj polovini godine

Svim osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, u kom roku će biti privedeni na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: