Sletio u rijeku

"Viđali smo ga kako izgubljen šeta ulicom": Da li je otac namjerno ubio sebe i sina?

 • 03.12.2023. 17:35

Stanovnici Podgorice tvrde da se A. Đ. (36) iz Podgorice koji je u petak upravljao automobilom marke "golf 4" u kome je bio sa sinom (6) namjerno popeo na trotoar, gdje nije bila zaštitna ograda i sletio u rijeku Moraču nakon saznanja da je teško bolestan.

Da podsjetimo, nesreća se dogodila u petak oko 13.20 kada je automobil kojim je upravljao A. Đ. i u kome se nalazio njegov šestogodišnji sin sletio u nabujalu rijeku Moraču.

– A. Đ. je sa porodicom živio u podgoričkom naselju Konik i dječak sa kojim je nastradao im je bilo jedino dijete. Nažalost, kako se priča, on se danima nije osjećao dobro nakon što mu je dijagnostikovana neizlječiva bolest – kaže sagovornik i dodaje:

Strašne vijesti: Otac namjerno sletio u rijeku? U vozilu bio njegov sin (6)!

Strašne vijesti: Otac namjerno sletio u rijeku? U vozilu bio njegov sin (6)!

– Kada mu je utvrđena bolest on se potpuno izgubio, viđali smo ga kako sam šeta ulicom, onako izgubljen. To ga je veoma potreslo i vjerovatno je u tom “ludilu” dok se vozio sa sinom jedincem odlučio na ovakav korak.

Kako dalje tvrde stanovnici glavnog grada Crne Gore, planski je u tom trenutku kada je odlučio da počini samoubistvo počinio suicid.

– Navodno, on je u tom trenutku birao poziciju sa koje će da sleti u Moraču. Naime, A. Đ. je polako vozio duž magistrale kilometar pa kada je vidio prostor na kome nema zaštitna ograda, popeo se polako na trotoar i sletio u ambis nabujale rijeke Morače – kaže izvor i dodaje:

– Nije im bilo spasa! Neki ljudi su vidjeli kako je namjerno to uradio, nije bila nesreća u pitanju. Odmah su zvali policiju i Hitnu pomoć, ali nije im bilo spasa – rekao je izvor.

Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ove nesreće, a istraga za sada upućuje na to da je nesreća namjerno izazvana.

Jeziva tragedija: Vozilo sletjelo u rijeku, poginuli otac i sin!

Jeziva tragedija: Vozilo sletjelo u rijeku, poginuli otac i sin!

– Porodica je čula šta se dogodilo, a supruga A. Đ. i majka dječaka nije u stanju ni da stoji na nogama od tragedije koja ju je zadesila, pa tako još nije odlučeno kada će ih sahraniti – kaže izvor, piše Kurir.

Pratite nas i putem Vibera

 • 20:00 Lutrija RS, Loto

  Prenos izvlačenja dobitnih kombinacije igre na sreću Loto 7/39 Lutrije Republike Srpske.

 • 20:10 Еmisija: Priča se

  Politička, debatna emisija donosi širok izbor aktuelnih tema, suprotstavljenih stavova, različitih uglova, činjenica i replika.

 • 21:20 Serija: Od jutra do sutra (12+)

  '''''''Serija: Od jutra do sutra (12+)

 • 22:05 Serija: Aviondžije (12+)

  ''Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda.

 • 22:35 Večernje vijesti

  Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

 • 22:50 Serija: Red Rok (12+)

  '''Serija: Red Rok (12+)