Teslić

Vikend proveo u hotelu, pa otišao bez plaćanja

  • 12.02.2020. 11:26

Državljanin Hrvatske napustio je hotel u Tesliću, a da nije izmirio svoje obaveze, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

On je u hotelu boravio od petka do nedjelje, 7. do 9. februara, a dežurni tužilac Okružnog javnog užilaštva Doboj izjasnio se da je izvršeno krivično djelo prevara.

Policijskoj stanici Modriča juče je prijavljeno da je u prethodnih sedam dana nepoznato lice u trgovinskom objektu u ovoj opštini platilo robu novčanicom u apoenu od 100 KM, za koju se sumnja da je falsifikovana.

Policijskoj stanici Petrovo juče je prijavljeno da je u prethodnih sedam dana na području ove opštine izvršena bespravna sječa šume.

Istog dana je Policijskoj stanici Derventa prijavljeno da su u prethodnih nekoliko dana na području ove opštine iz neobezbijeđenog pomoćnog objekta otuđeni motorna pila i električni alat, kao i da je na jednoj stambenoj zgradi uočena neovlaštena potrošnja električne energije.

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirano je pet krivičnih djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i tri saobraćajne nezgode. 

Tagovi:
  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Aviodžije (R) (12+)

    'Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    'Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.