PU Banjaluka

Zabranjen skup na Trgu Krajine

  • 16.03.2019. 12:40

Policijska uprava Banjaluka donijela je rješenje o zabrani javnog okupljanja na Trgu Krajine 18. marta od 18.00 do 20.00 časova za koji su zahtjev podnijeli aktivisti grupe "Pravda za Davida", saznaje Srna u banjalučkog Policijskoj upravi.

Zabranu o javnom okupljanju u Policijskoj upravi obrazložili su činjenicom da je posljednje prijavljeno okupljanje na Trgu Krajine 30. decembra prošle godine imalo za epilog izvršenje više krivičnih djela i narušavanja javnog reda i mira, kao i uništavanja imovine za šta je podneseno više izvještaja o počinjenim krivičnim djelima i prekršajnih naloga. 

U Policijskoj upravi Banjaluka Srni su rekli da postoji bojazan da se sličan scenario ne ponovi i 18. marta. 

"Aktivistima grupe "Pravda za Davida" ponuđena je alternativna lokaciju - park "Mladen Stojanović", što su oni izričito odbili", rečeno je Srni u Policijskoj upravi Banjaluka. 

  • 10:55 Serija: Istine i laži (R) (12+)

    ''''''''''''Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

  • 11:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 12:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:15 Mikrodržava: Malta, dokumentarni program (R)

    'Mikrodržava: Malta, dokumentarni program (R)

  • 13:15 Agrar (R)

    ''Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede, teme posvećene domaćim proizvodima, uzgoju voća i povrća, ratarstvu i stočarstvu, kao i mnoštvo zlata vrijednih savjeta, te priče o vrijednim poljoprivrednicima, domaćinima, i plodovima njihovog rada