MUP Srbije

Zaplijenjena veća količina oružja i municije

  • 17.10.2019. 14:23

Pripadnici Službe MUP-a Srbije za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Policijskom upravom u Novom Sadu, uhapsili su državljanina Švedske i srpsku državljanku i zaplijenili veću količinu oružja i municije.

Policija je pretresom stana u Novom Sadu koji koristi srpska državljanka čiji su inicijali R.K. /25/ pronašla dvije automatske puške, a pretresom stana u Bajmoku koji koristi državljanin Švedske S.Ž. /59/ 11 automatskih pušaka, 11 gasnih pištolja prepravljenih u vatreno oružje sa 10 prigušivača i veća količina municije različitog kalibra, saopšteno je danas iz MUP-a Srbije.

Policija je pronašla i više mobilnih telefona i laptop.

Osumnjičenima za krivično djelo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija određeno je zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Narod priča

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić, otkriće vam šta srce naroda priča o Srpskoj, o tradiciji i istoriji naših gradova i sela.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.