Nikola Rašković

Završena obdukcija mladića koji je poginuo u eksploziji u Kruševcu: Ovo su rezultati

  • Izvor: Novosti.rs
  • 18.01.2024. 17:19

Smrt mladog Nikole Raškovića(18), radnika fabrike u Kruševcu, gdje se 16. januara dogodila teška nesreća, bila je trenutna, pokazali su preliminarni rezultati obdukcije.

"Povrede su bile preteške, a smrt momentalna i u direktnoj uzročno - posljedičnoj vezi sa eksplozijom u pogonu", saznaju "Novosti" iz više izvora.

Porodica nastradalog mladića priprema se za sahranu, koja će biti u rodnom Konjuhu.

Roditelji Vesna i Dejan Rašković su neutješni. Kako su posvjedočili u svojoj prvoj ispovijesti za medije, teško je, ne znaju kako će dalje bez Nikole.

Učenik u Vukovaru bacio petardu u učionici

Učenik u Vukovaru bacio petardu u učionici

I stariji brat Lazar je neutješan. I on je bio vrijedan, poput Nikole, radi na benzinskoj pumpi, talentovan je sviranje i pjevanje. Sve do 16.januara, kada se je fabrikom odjeknula strašna detonacija, u domu Raškovićevih čula se samo vesela pesma.

"Svako veče položila sam mu sobu, spremila večeru, kada je radio drugu smjenu", posvjedočila je baka Nikolina Rašković.

"Ispričali bi se….Htio je da radi u tom pogonu, jer je veća plata. Ne možemo sebi da dođemo, kao da se to ne dešava", rekla je baka.

Еvo kada će biti objavljene pjesme nastradale pjevačice Andrijane

Еvo kada će biti objavljene pjesme nastradale pjevačice Andrijane

Kruševac se moli za brzo ozdravljenje troje povrijeđenih radnika Dušan J.(26), Boris T.(38) i Marko M.(38), koji se liječe na Odjeljenju hirurgije kruševačke bolnice i radnice, mlade djevojke Sare C.(20), hospitalizovane na VMA.

Dušan J.(26),jedan od povrijeđenih, ispričao je "Novostima" da se nada da će se svi brzo oporaviti. 

Pratite nas i putem Vibera

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''''''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    ''Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom

    '''Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom