Napravile materijalnu štetu

Žena i maloljetnica osumnjičene da su oštetile šest automobila

  • 29.05.2020. 09:13

Zvornička policija podnijela je Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini izvještaj protiv žene čiji su inicijali S.V. iz Zvornika i maloljetnicu zbog sumnje da su oštetile šest automobila u vlasništvu kompanije "M:tel", saopšteno je iz zvorničke Policijske uprave.

Policijskoj stanici Zvornik prijavljeno je 20. maja da je nepoznata osoba ili više njih oštetilo više teretnih i putničkih automobila u vlasništvu "M:tela", koji su bili na parkingu Rekreativno-sportskog centra Zvornik.

U saopštenju se navodi da je policija operativnim radom identifikovala S.V. i maloljetnicu, za koje se sumnja da pričinile materijalnu štetu na šest automobila.

Ove osobe osumnjičene su da su počinile krivično djelo oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program