Pun pogodak

ABA liga: Novi sistem doigravanja hvale klubovi i košarkaški radnici

  • Izvor: ATV
  • 25.04.2023. 21:11

Doigravanje sa osam klubova je pun pogodak, uglas će svi abaligaški klubovi, ali i košarkaški radnici koji s pažnjom prate sva dešavanja na i oko regionalnih terena. Takmičarski naboj bio je prisutan do posljednje runde ligaškog dijela, a sve ekipe imale su motiv, svaka shodno svom cilju, za borbu do samog kraja.

Posljednja viza za plej-of dopala je šaka košarkašima Studentskog centra koji su u direktnom okršaju sa Igokeom, uspjeli da produže na megdan ekipi Partizana koja u završne borbe za titulu ulazi sa pol pozicije.

U redovima Podgoričana, prezadovoljni ostvarenim, i plasmanom u doigravanje, ali i onim što je primarni cilj ovog kluba. 

Za mlade košarkaše, kaže Davor Ristović, ima vremena za dokazivanje, pa nije kasno da na scenu stupe i koju godinu kasnije nego što je to bio ranije slučaj. 

Plej of ABA lige kreće u petak, a četvrfinalne serije igraju se na dvije pobjede. 

Košarkaški Partizana i Studentskog centra u svoj megdan vrijedan društva četiri najbolja kluba regionalnog takmičenje krenuće tek nakon što crno bijeli završe svoju evroligašku seriju sa madridskim Realom.

Tagovi: