Košarkaški trener

Ataman završio u bolnici, oglasio se Efes

  • Izvor: B92
  • 19.03.2023. 15:32

Trener košarkaša Efesa Ergin Ataman hospitalizovan je zbog upale pluća, saopštio je truski klub.

Kako se navodi, iskusni trener simptome je osjećao još na utakmicama Evrolige protiv Real Madrida i Partizana, ali zbog važnost tih mečeva ostao je da vodi tim.

Ataman neće moći da da vodi tim u domaćem prevestvu, kao i da je upitan za predstojeću ključnu utakmicu Evrolige protiv Albe iz Berlina.

"Naš trener Ergin Ataman, koji je početkom nedjelje dobio infekciju gornjih disajnih puteva, uzimao je lijekove zbog intenzivnog tempa igre i vodio je utakmice protiv Real Madrida i Partizana. Kao rezultat kontrola uređenih u petak, zbog pojačanih simptoma, dijagnostikovana mu je upala pluća. Određeno mu je bolničko liječenje", navodi se u saopštenju aktuelnog šampiona Evrope.

Dodaje sa da će u utorak imati preglede, kada će biti poznato da li će moći da vodi tim protiv Albe u četvrtak 23. marta.

Efes ima skor 14-15 u Evroligi i u poziciji je da praktično ne smije da izgubi nijednu utakmicu ako želi da se nađe u plej-ofu.

Tagovi:
  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    ''Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom

    '''Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Tet a tet sa Tatjanom Trninić

    ''Koliko znate o onima koji žive pod budnim okom javnosti?Znate li o čemu maštaju, šta su sve prošli, u čemu uživaju, šta rade kada su potpuno sami? Koje tajne su spremni da otkriju? Koliko su spremni da se ogole?