Promjene u timu

Avramović napušta Partizan?

  • 29.04.2024. 12:29

Željko Obradović produžio je ugovor sa Partizanom i već je krenuo da pravi tim za narednu sezonu. Vanja Marinković navodno je na pragu povratka u Humsku. Dok se čeka zvanična potvrda vijesti koju je dao Orasio Kauši na "Bekdor podkastu" sa iste adrese stižu nove informacije.

Jedan srpski košarkaš trebalo bi da obuče crno-bijeli dres, a drugi bi mogao da ode. Navodno je Aleksa Avramović na izlaznim vratima i poslije tekuće sezone bi mogao da promijeni klub. "Avramović bi mogao da napusti Partizan sljedeće sezone. Ima ugovor na još godinu dana, ali bi sudbina mogla da ga pošalje na drugu destinaciju. On je jedan od stubova Željkovog tima, posebno po odbrambenim vještinama i to bi moglo da bude korisno mnogim klubovima na najvišem nivou", navodi se u tekstu Kaušija.

Aleksa je početkom jula prošle godine i zvanično stavio paraf na novi, dvogodišnji ugovor. Ove sezone u Еvroligi prosječno beleži 10,2 poenna, 1,8 asistencija i 1,8 skokova po meču. U ABA ligi je na prosjeku od 10,3 poena, 2,9 asistencija i 2,1 skokova.

Sa Partizanom će u nastavku sezone da se bori za dve titule, prvo u ABA ligi gdje ga čeka polufinalna serija protiv podgoričke Budućnosti. Poslije toga slijedi Superliga i tamo se već zna da će rival u polufinalu da bude Mega.

Pratite nas i putem Vibera

  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 12:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:15 Еmisija: Naša Srpska (R)

    ''Еmisija 'Naša Srpska' donose aktuelne teme iz privrede, turizma, zdravlja, kulture i sporta iz svih krajeva naše zemlje.

  • 12:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:55 Еmisija: Dosije (R)

    U novoj sezoni otvaramo slučajeve ubistva koja su potresla region, pričamo o nekažnjenim ratnim zločinima, koji čekaju pravdu, portretišemo heroje našeg i prošlog vremena, donosimo velike priče 'malih' ljudi, govorimo otvoreno o teškim temama.

  • 13:30 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom

    ''Kroz objektiv kamere vođeni avanturistom, putopiscem i simpatičnim pustolovom Robertom Dacešinom zavirićemo u najzabačenije dijelove svijeta.