Meč protiv Žalgirisa

Еvroliga žestoko kaznila Zvezdu!

  • 12.02.2024. 21:45

Košarkaški klub Crvena zvezda moraće da plati kazu od 30.000 evra zbog nereda u završnici meča 26. kola Еvrolige protiv Žalgirisa.

Crveno-bijeli su poraženi u neizvjesnoj završnici meča u "Beogradskoj areni", a navijači, nezadovoljni sudijskim odlukama, su ubacivali predmet na parket.

Tom prilikom, stradao je i tunel kroz koji su arbitri napustili parket. Sudijski trio su činili Karmelo Paterniko, Huan karlos Garsija i Đordi Alijaga.

Navijače Zvezde naljutila je odluka sudija da ne sviraju "preko pola" Kinanu Еvansu, te su burno reagovali. 

Zbog toga su crveno-bijeli ponovo kažnjeni, po drugi put u dvije sedmice.

Prethodno je Zvezda kažnjena novčano sa 4.500 evra zbog sličnih dešavanja na utakmici protiv Barselone, koju su crveno-bijeli takođe izgubili.

Pratite nas i putem Vibera

  • 12:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:55 Еmisija: Imate riječ sa Milijanom Kos (R)

    'Imate riječ sa Milijanom Kos', emisija glavne i odgovorne urednice informativnog programa, daće priliku riječima da stignu do vas.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''''''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.