Kevin Garnet

Legenda o Jokiću: Čitavo ljeto ne pipne loptu i onda upiše lagani tripl-dabl

  • 25.10.2023. 11:22

Legendarni Kevin Garnet nije ostao ravnodušan na partiju Nikole Jokića na otvaranju sezone protiv Lejekrsa.

Nekadašnji centar Minesote i Bostona je u čudu kako je Srbin odigrao iako se čitavo ljeto najmanje "družio" sa loptom.

Jokić je predvodio aktuelne šampione NBA Denver Nagetse do pobjede nad Lejkersima 119:107 pri čemu je Somborac bio centralna figura utakmice – meč je završio sa 29 poena, 13 skokova i 11 asistencija.

Jokić dobio prsten pa razbio Džejmsa i Lejkerse

Jokić dobio prsten pa razbio Džejmsa i Lejkerse

Lakoću Nikoline igre prokomentarisao je član "Kuće Slavnih" Kevin Garnet koga, kao i mnoge, impresionira način na koji se srpski centar poigrava sa protivnicima.

"Kako to da ne pipneš loptu čitavo ljeto i onda tako lagano upišeš tripl-dabl!", pita Garnet Jokića preko društvene mreže "X".

Kao što je poznato Nikola je gotovo čitavo ljeto proveo uz konje, loptu vjerovatno nije ni pipinuo kao što kaže Garnet čitavo ljeto, osim kada se vratio u SAD na pripreme Denvera.

Kakav je unikat, utisak je da bi Jokić postigao ovakav učinak na terenu i da je juče direktno iz Sombora stigao na utakmicu, piše b92.

Pratite nas i putem Vibera

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Еmisija: Ćirilica (R)

    Provokativna pitanja i još provokativniji odgovori, bujica oprečnih stavova i reči, teorije i dokazi, neotkriveno – sve nosi urednički potpis Marića koji na interesantan način sučeljava različita mišljenja i ogoljava stvarnost.

  • 16:10 Naša Srpska (R)

    ''Svakog ponedjeljka u 18 časova i 20 minuta u emisiji 'Naša Srpska' pogledajte aktuelne teme iz privrede, turizma, zdravlja, kulture i sporta iz svih krajeva naše zemlje.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 17:00 Serija: Nasljednici (12+) (R)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 17:50 Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    ''Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)