Igokea

Marko Jeremić: Ukoliko budemo u našem ritmu i ako odgovorimo čvrstinom možemo da pobijedimo

  • Izvor: Agencije
  • 10.02.2024. 18:56

Marko Jeremić košarkaš Igokee govorio je pred meč protiv Partizana u 20. kolu ABA lige.

Partizan, koji je u negativnom nizu od pet poraza sigurno motivisan dolazi u Laktaše na meč protiv Igokee, koja ih je pobijedila u prvom ovosezonskom odmjerevanju snaga u Beogradu.

"Očekuje nas jedan težak meč protiv sjajne ekipe Partizana. Oni se nalaze u nezavidnom položaju, međutim, mi nemamo šta da izgubimo. Prvu utakmicu u Beogradu smo pobijedili. Doduše u nekom drugom sastavu, ali mislim da imamo šta da tražimo u ovom meču ako budemo na svom nivou", rekao je Jeremić i dodao:

"Imamo kvalitet i želju da se dokazujemo u preostalim mečevima. Ukoliko budemo u našem ritmu i ako odgovorimo čvrstinom možemo da pobijedimo".

Igokea i Partizan utakmicu 20. kola ABA lige igraju u nedjelju sa početkom od 17 časova.


(Foto: ABA liga/ Dragana Stjepanović)

Pratite nas i putem Vibera

  • 21:45 Serija: Ko te šiša

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:20 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:35 Serija: Еl Čapo (16+)

    ''Priča o ozloglašenom narko bosu, jednom od najopasnijih i krvoločnijih mafijaša.

  • 23:35 Serija: Red Rok (12+)

    Red Rok' je irska kriminalistička serija koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rock u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.