Džimi Batler

NBA zvijezda u šoku zbog cijene goriva: Ovo je pljačka!

  • 27.09.2023. 13:34

Jedan od najboljih košarkaša današnjice Džimi Batler (34) zaradio je tokom karijere ogroman novac i tek će, pošto mu je ugovorom u Majamiju garantovano da će mu tokom 2023/24 na račun "leći" 45.183.960 dolara.

Međutim, čak je i Batler osjetio poskupljenja u posljednje vrijeme pošto se na društvenim mrežama požalio na račun zbog benzina koji je sipao.

Batler je na društvenim mrežama okačio snimak na kome se vidi da je u šoku zbog novca koji je morao da izdvoji da bi do vrha napunio svoj skupocjeni Bugati. Na kraju, ovo zadovoljstvo koštalo ga je oko 145 dolara, zbog čega je svoju brigu podijelio i sa pratiocima na Instagramu.

"Ovaj auto-put je je**na pljačka. Čovječe, mislim da ću vratiti malo benzina nazad. Šta mislite, ako odem i kažem da sam sipao pogrešno gorivo da li će mi vratiti novac? Ne, ovo nije normalno", rekao je Batler.

Grubom procjenom, pretpostavlja se da je Džimi Batler u dosadašnjem toku karijere zaradio više od 250 miliona dolara, ako ne računamo sponzorske ugovore, dok je potom potpisao novi trogodišnji ugovor vrijedan još oko 146 miliona dolara. Čini se da ipak neće osjetiti poskupljenje goriva u Sjedinjenim Državama gdje je galon (3,78 litara) benzina dostigao cijenu 3.86 dolara. Preciznije, litra benzina košta oko 120 dinara u SAD.

Pratite nas i putem Vibera

  • 08:00 Еmisija: Agrar

    Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede.

  • 08:30 Еmisija: ATV jutro

    Aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti iz zemlje i svijeta.

  • 10:00 Serija: Istine i laži (12+)

    Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 10:30 Autošop magazin

    Za ljubitelje automobilizma, auto tržišta i najnovijih informacija o vašem ljubimcu.

  • 11:15 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 11:30 Еmisija: Agrar (R)

    Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede.