Prijateljski meč u Ljubljani

Poraz Srbije od Slovenije

  • Izvor: Telegraf
  • 17.08.2022. 22:40

Košarkaška reprezentacija Srbije poražena je u prvom zvaničnom pripremnom meču pred nastavak kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, kao i za Evrobasket, i to, od selekcije Slovenije rezultatom 97:92 u krcatoj dvorani "Stožice".

Srbija je od starta igrala čvrsto u odbrani i tjerala Slovence da se oslanjaju na šut za tri poena, očekivano, u timu Srbije dominirao je Nikola Jokić koji je igrao svoju igru, postizao poene, hvatao lopte i razigravao saigrače i na kraju meč završio sa 26 poena, 12 skokova i 6 asistencija.

Sa druge strane, domaćin se potpuno oslonio na nevjerovatnog Luku Dončića koji je pogađao iz svih pozicija i vraćao svoj tim u igru pri svakom vođstvu Srbije i meč završio sa 34 poena.

Na kraju meča otišlo se u produžetke u kojma se Slovenija bolje snašla i zasluženo slavila. 


  • 20:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    ' '''Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 20:30 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ' ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:00 Serija: Nasljednici (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 22:00 Film

    ''''Film

  • 00:10 Noćni program

    Noćni program