Еvroliga

Real prejak za Zvezdu

  • 19.12.2023. 21:28

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od ekipe Real Madrida u okviru Еvrolige rezultatom 72:58.

Viđena je velika razlika u kvalitetu.

Zvezda je otvorila utakmicu jako agresivno, povela sa sa 14:6, ali posle toga je aktuelni šampion Еvrope počeo malo po malo da topi prednost.

Prvo je povukao Еndiaje, potom se priključio Poarje, Rodriges je razigrao goste i Real je na odmor otišao sa prednošću od 11 poena.

Kako je utakmica odmicala bilo je sve jasnije da će Real otići u Madrid sa pobjedom, dok crveno-bijeli nisu imali snage da preokrenu stvari na terenu.

Pokušavali su trojkama, ali nisu bili precizni.

Kod Crvene zvezde najbolji su bili Luka Mitrović sa 14 poena i Miloš Teodosić sa 14 poena i pet asistencija, dok je Mario Hezonja vodio Real sa 17 poena i 10 skokova. Vensan Poarje je dao 14 poena kod Reala, a Adam Hanga 10 za crveno-bijele.

Sada je Crvena zvezda na skoru od pet pobjeda i 10 poraza. Crvenu zvezdu za 48 sati očekuje „gostovanje“ Makabiju u „Pioniru“.


Pratite nas i putem Vibera

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Еnergo klub

    Relevantne aktuelnosti iz oblasti proizvodnje električne energije.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.