Si Džej Mekolum

Zvijezdi NBA lige otkazalo plućno krilo

  • Izvor: Agencije
  • 06.11.2023. 08:48

Zvijezda Nju Orleans Pelikansa, Si Džej Mekolum, nalazi se u velikom problemu pošto je potvrđeno da mu je otkazalo plućno krilo.

Čelnici Pelikansa su javnosti saopštili da jedan od najboljih igrača ove ekipe ima pneumotoraks u desnom plućnom krilu, koji mu je otkriven poslije snimanja koje je obavljeno u nedjelju ujutru.

Pneumotoraks može predstavljati potpuni kolaps pluća ili kolaps samo dijela pluća, a koliko je ozbiljna situacija sa Mekolumom saznaće se poslije dodatnih ispitivanja.

Ovo nije prvi put da zvijezda NBA lige ima sličnih problema, te je 2021. godine, kada je bio dio Portlanda, Mekolum takođe pauzirao zbog problema sa plućnim krilom.


Bokser zapucao ispred restorana nakon tuče

Bokser zapucao ispred restorana nakon tuče

Propustio je ukupno 18 utakmica te sezone, ali je uspio da se vrati na teren. Da li će to i sada biti slučaj ostaje da se vidi poslije dodatnih ispitivanja koja će se obaviti u roku od 48 sati.

U šest utakmica ove sezone, Mekolum je u prosjeku postizao 21,7 poena, 5,7 asistencija, 4,8 skokova i 1,5 ukradenih lopti za Pelikanse, koji imaju skor od četiri pobjede i dva poraza, a u noći između ponedjeljka i utorka gostovaće Denveru i Nikoli Jokiću (03.00).

Podsjetimo, Denver je trenutno lider Zapada NBA lige sa skorom 6-1, a pred Jokićem i ekipom poslljednji u nizu oružje su položili košarkaši Čikaga.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''''''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    ''Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom

    '''Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom