Crna Gora

Abazović: Demokratski front protiv svega što im nije po volji

  • 22.02.2021. 14:26

Potpredsjednik crnogorske vlade Dritan Abazović izjavio je da će vlada danas potvrditi izbor Zorana Brđanina za direktora Uprave policije, a do odluke parlamenta na toj funkciji će biti vršilac dužnosti.

Demokratski front, dio vladajuće koalicije, najavio je ranije da će glasati protiv svakog predlog ministra Sergeja Sekulovića za direktora Uprave policije, zahtjevajući od premijera Zdravka Krivokapića da se konkurs ponovi.

Upitan da prokomontariše optužbe Demokratskog fronta da je imenovanje Brđanina nastavak DPS prakse, Abazović kaže da je, kako je naveo, “DF takva organizacija koja je protiv svega što nije apsolutno po njihovoj volji”.

Abazović smatra da je Brđanin najbolje rješenje za direktora Uprave policije.

– Sa moje strane postoji puna podrška i mislim da je to stav svih članova vlade – kazao je Abazović odgovarajući na pitanja novinara uoči početka naučne konferencije “Ekstremizam, terorizam i religija”, preneli su crnogorski mediji.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Еnergo klub

    Relevantne aktuelnosti iz oblasti proizvodnje električne energije.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.