Osnovno državno tužilaštvo u Baru

Begziću određeno zadržavanje zbog pretnji da ce dići u vazduh banku

  • Izvor: Tanjug
  • 29.12.2021. 20:45

Baraninu Edinu Begziću (36), koji je u utorak prijetio da će dići u vazduh NLB banku, određeno je zadržavanje do 72 časa.

Kako je saopšteno iz Osnovnog državnog tužilaštva u Baru, Begzić se tereti za krivično djelo izazivanje panike i nereda, prenose podgoričke Vijesti.

"Nakon saslušanja državni tužilac je osumnjičenom E.B. odredio zadržavanje najduže 72 časa", navode iz ODT Bar.

Begzić se juče pojavio ispred poslovnice NLB banke u centru Bara i tvrdio je da je naoružan i prijetio eksplozivom tražeći da se obeštete "pokradeni radnici Primorke".

Nakon sedmočasovne drame Begzić, koji je sin radnika ugašenog barskog preduzeća, predao se policiji kada se ispostavilo da je ispred poslovnice NLB banke prijetio lažnim eksplozivom i lažnim pištoljem.

Načelnik Centra bezbjednosti Bar Veselin Tabaš potvrdio je da Begzić juče nije bio naoružan i da kod sebe nije imao pravi eksploziv, dodaje CDM.

Tagovi:
  • 20:00 Lutrija RS, Loto

    Prenos izvlačenja dobitnih kombinacije igre na sreću Loto 7/39 Lutrije Republike Srpske.

  • 20:10 Еmisija: Priča se (R)

    '''Politička, debatna, emisija ‘Priča se…’ donosi širok izbor aktuelnih tema, suprotstavljenih stavova, različitih uglova, činjenica i replika.

  • 21:20 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 22:05 Serija: Ko te šiša (12+)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:35 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:50 Serija: Еl Čapo (16+)

    ''''Televizijska serija o jednom od najpoznatijih narko bosova - Joakinu "Еl Čapu" Guzmanu.