Budva

Carević: Republika Srpska za nas mnogo znači, to su naša braća

  • Izvor: Agencije
  • 03.12.2021. 18:06

Predsjednik opštine Budva Marko Carević poručio je da im mnogo znači Republika Srpska, sa kojom postoje iskreni i bratski odnosi i mnogo prostora za saradnju.

"Za sve nas Republika Srpska mnogo znači, to su naša braća i gdje god postoje iskreni i bratski odnosi, tu je mnogo prostora za saradnju," rekao je Carević na sastanku u Budvi sa načelnikom Šekovića Miladinom Lazićem.

Sastanak je održan kao znak zahvalnosti opštini Budva i Careviću za dobrotvornu akciju, sprovedenu u saradnji sa "Miholjskim zborom", u okviru koje je oko 30 mališana iz Šekovića prvi put ovog ljeta boravilo na moru u Budvi.

"Uvijek ste dobrodošli u Budvu i da u narednom periodu našu saradnju još više inteziviramo i da stvaramo što bolje odnose između Republike Srpske odnosno Šekovića i našeg grada," rekao je Carević i zahvalio Laziću za posjetu.

Carević je naglasio da je saradnja između Budve i Šekovića počela na najljepši način, te da je Budva turističko mjesto sa kojom postoji mnogo prostora za saradnju.

Lazić je istakao da su Šekovići spremni da sa Budvom uspostave saradnju u raznim oblastima i da na gostoprimstvo uzvrate istom ili sličnom mjerom.

"Povod našeg dolaska je da iskažemo zahvalnost Opštini Budva, predsjedniku Marku Careviću za ljetos sprovedenu humanitarnu akciju koja je sprovedena uz veliku podršku predsjednika opštine Budva, a u saradnji sa 'Miholjskim Zborom' kojom je omogućeno da oko 30 mališana iz Šekovića, po prvi put borave na moru i upoznaju se sa ljepotama vašeg grada. Šekovići su spremni da sa Vašim gradom uspostavimo saradnju u raznim oblastima a i da Vaše gostoprimstvo uzvratimo istom ili makar sličnom mjerom", istakao je ovom prilikom načelnik Šekovića Milan Lazić.


  • 21:30 Serija: Ko te šiša

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:05 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:20 Serija: Еl Čapo (16+)

    ''Priča o ozloglašenom narko bosu, jednom od najopasnijih i krvoločnijih mafijaša.

  • 23:20 Serija: Red Rok (12+)

    Red Rok' je irska kriminalistička serija koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rock u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.

  • 23:45 Noćni program

    Noćni program