Sin HDZ-ovog saborskog zastupnika

Čestitao Božić sa fotografijom ustaše koji drži srpsku glavu

  • 07.01.2019. 18:58

Ivan Đakić, sin HDZ-ovog saborskog zastupnika Josipa Đakića, objavio je neprimjerenu poruku na svom Fejsbuk profilu te je potom ubrzo obrisao.

Naime, uz poruku "Svim prijateljima srbićima sretan Božić" objavio je fotografiju na kojoj ustaša u ruci drži glavu mrtvog Srbina, prenosi 24sata.hr.

Forum mladih SDP-a podijelio je na Tviteru spornu fotografiju i poručio: 

"Ako to nije govor mržnje, onda ne znamo što je. Pozivamo nadležne institucije da reagiraju jer ovo je još jedan od nedopustivih činova!"

Zastupnik Đakić kratko je proučio kako to ne želi komentarisati, napominjući kako sin ne živi s njim te da se o svemu treba pitati njega, piše 24sata i navodi reakciju samog Ivana Đakića:

"Objavu sam slučajno podijelio te je obrisao nakon minute. Nisam nacionalist i ispričavam se. Želim im sretan Božić. Stvarno mi nije bila namjera nikoga uvrijediti. Imam puno prijatelja Srba, čak i poslovnih partnera s kojima sam u super odnosu".

  • 21:15 Serija: Od jutra do sutra

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 22:00 Serija: Aviondžije

    Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda.

  • 22:30 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:45 Serija: Еl Čapo (16+)

    ''Priča o ozloglašenom narko bosu, jednom od najopasnijih i krvoločnijih mafijaša.

  • 23:30 Serija: Red Rok (12+)

    Red Rok' je irska kriminalistička serija koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rock u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.

  • 23:55 Noćni program

    Noćni program