Gospić

Državljanin BiH uhapšen u Hrvatskoj: Dobio osam dana zatvora

  • 10.06.2021. 11:21

Gospićki policajci su juče u Perušiću pomoću zvučnih i svjetlosnih signala zaustavljali lični automobil gospićke registracijske oznake koji se oglušio na znakove policije i nastavio kretanje te su ga zaustavili u mjestu Krš, opština Perušić.

Utvrđeno je da je neregistriranim automobilom upravljao 41-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine pod uticajem alkohola i bez položenog vozačkog ispita. Imao je 1,52 promila alkohola u krvi.

Takođe se sumnjiči da je počinio kazneno djelo krivotvorenja dozvole, jer je na neregistrirani automobil stavio ne pripadajuće registarske tablice koje je koristio na navedenom automobilu za sudjelovanje u prometu, zbog čega će protiv njega biti podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom tužilaštvu, javljaju iz policije.

Vozač je uhapšen, te je uz optužni prijedlog doveden u nadležni sud gdje je proglašen krivim i određeno mu je zadržavanje u trajanju od 8 dana, te je predan u Zatvor u Gospiću, piše Index.hr.

  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Istine i laži (12+)

    Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 11:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 12:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:15 Еmisija: Narod Priča (R)

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić, otkriće vam šta srce naroda priča o Srpskoj, o tradiciji i istoriji naših gradova i sela, o njihovoj svakodnevici i borbi za očuvanje pravih vrijednosti, marljivom radu, vjeri, i ljubavi prema njihovoj i našoj, otadžbini.