Požega

Hrvatska: Na momačkoj večeri bacio bombu, ima povrijeđenih

  • 19.06.2021. 12:25

Kako je javio portal pozega.eu, momačka veče koja se održala u četvrtak u mjestu Kunovci kod Požege otišla je u pogrešnom pravcu. Kako su im ispričali svjedoci, u jednom trenu počele su se bacati ručne bombe.

"Moglo je doći do veće tragedije, na svu sreću nije. Od krhotina bombe koju je bacio neodgovoran pojedinac povrijeđene su tri osobe. Povrijeđeni su prevezeni u bolnicu, gdje im je pružena ljekarska pomoć", prepričao im je jedan svjedok.

"Sinoć oko 23:30 ispred porodične kuće u Kunovcima 27-godišnjak pod uticajem alkohola aktivirao je eksplozivnu napravu kojom prilikom je povrijeđen 64-godišnjak koji je takođe bio pod uticajem alkohola, kao i 27-godišnjak", rekla je portalu portparolka požeške policije.

27-godišnjak je uhapšen te policija provodi kriminalističko istraživanje.

Tagovi:
  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    ' '''Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 20:30 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ' ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:00 Serija: Nasljednici (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 22:00 Film:Ponovo kod kuće (16+)

    '' Film:Ponovo kod kuće (16+)

  • 23:50 Vaskršnja poslanica i Prenos Vaskršnje liturgije iz Hrama Svetog Save na Vračaru

    ' Vaskršnja poslanica i prenos Vaskršnje liturgije iz Hrama Svetog Save na Vračaru