Crna Gora

Instruktor vožnje pijan obučavao kandidata

  • 25.02.2021. 18:49

Instruktor auto-škole u ​​izveden je pred prekršajnog sudiju u Crnoj Gori jer je alkotestom utvrđeno da je u krvi imao 1,7 promila alkohola, dok je jednom od kandidata davao uputstva za vožnju.

Crnogorska policija uhapsila je instruktora u lokalnoj auto-školi u Pljevljima, koji je pronađen pijan tokom jednog časa vožnje, javili su crnogorski mediji.

Prema navodima policije, Pljevljak K. K. izveden je pred prekršajnog sudiju jer je alkotestom utvrđeno da je imao 1,7 promila alkohola u krvi dok je davao uputstva za vožnju dvadesetogodišnjaku, pišu mediji.

Da stvar bude gora, policija je oko podneva testirala instruktora.

"K. K. (64) je bio u vozilu kao instruktor vožnje, zaposleni u auto-školi koji je bio testiran na alkohol i utvrđeno je da je bio pod dejstvom alkohola u tijelu u koncentraciji od 1,7 promila. Imenovani je lišen slobode i priveden Prekršajnom sudu sa prekršajnom prijavom", stoji u saopštenju.

  • 20:00 Еmisija: Bingo

    Brojčana igra sa izvlačnjem brojeva, od 1 do 90 putem bubnja, u kojoj se unaprijed utvrđuje visina fonda dobitaka i njegova raspodjela.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program