Veselin Vukotić

Klanovi pojačavaju obezbjeđenje: Policija ispituje osumnjičene za ubistvo Vukotića

  • 24.04.2019. 16:51

Istražitelji su u okviru istrage ubistva Veselina Vukotića, koji je ubijen u subotu na pragu svoje kuće u Dobroti, saslušali više od 30 osoba, koje su za sada pružile validne alibije i nisu na spisku osumnjičenih.

Kako piše podgorička Pobjeda, inspektori provjeravaju da li su njihovi iskazi istiniti, kao i gdje su bili prije i u vrijeme zločina i sa kime su bili u kontaktu, prenosi CdM.

Policija će ispitati i sve osobe koje su na listingu telefona sa kojima je Vukotić (69) razgovarao, a obaviće se i analiza međusobnih telefonskih komunikacija nekih bezbjednosno interesantnih osoba, ne bi li na taj način možda došli do lica koja su imala motiv da organizuju zločin, navodi list.

List dodaje i da nalogodavca zločina traže u redovima kavačke kriminalne grupe, sa kojom su Veselinovi sinovi - Igor i Jovan - bili u sukobu.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Biznis klub

    '‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.