Naoružani dugim cijevima

Kosovska policija upala u dva srpska sela

  • 10.07.2018. 08:58

Jake snage kosovske policije upale su jutros u dva srpska sela u kosovskom pomoravlju gdje vrše pretres nekoliko srpskih kuća i ustanova. 

Naime, po saznanjima “Novosti” naoružani dugim cijevima maskirani pripadnici kosovske policije sa desetak džipova blokirali su jutros oko šest sati u Gornjem Kuscu kod Gnjilana kuće Radovana Stojkovića, načelnika kosovsko-pomoravskog okruga i Jovana Denića direktora ogranka Nacionalne službe za zapošljavanje, ali i donedavnog pripadnika kosovskih bezbjednosnih snaga. 

Istovremeno, pripadnici specijalnih jedinica kosovske policije nešto prije osam sati blokirali su i prostorije Kulturnog centra “Božidar Mitrović Šandor” u Šilovu gdje se nalaze prostorije načelnika okruga i službe za zapošljavanje.

  • 17:50 Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    ''Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

  • 18:20 Serija: Ljubavni zalogaji (12+) (R)

    Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    ' '''Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 20:30 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ' ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.