Krivokapić objavio snimke incidenta iz službenog automobila

  • 08.04.2021. 21:49

Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić objavio je na Twitteru video-snimke iz službenog vozila, koji je učestvovao u incidentu na Bogetićima, i poručio crnogorskom predsjedniku Milu Ðukanoviću da ga neće zaustaviti "ni po cijenu života".

"Da li ste i na ovo mislili, Ðukanoviću, kada ste juče kazali da ćete se boriti za Crnu Goru svim sredstvima? Nećete zaustaviti ni Crnu Goru, ni mene, ni po cijenu života. Mir, red i zakon!", naveo je Krivokapić.

Na snimcima se vidi kako su građani, koji su krenuli na protest ispred Vlade u Podgorici, opkolili vozilo i pokušavaju da ga zaustave, a čuje se kako osoba iz automobila ponavlja da se radi o službenom vozilu policije.

Krivokapić je prethodno potvrdio da je u vladinom službenom autommobilu, koji je zaustavljen na izlazu iz Nikšića, bila njegova kćerka, koja je štićena ličnost.

On je rekao da kao "otac nikad neće zaboraviti njene suze i strah i poručio da neće dozvoliti divljaštvo i bezakonje".

  • 19:55 Vremenska prognoza

    Pregled vremenskih i biometeoroloških prilika u zemlji i regionu.

  • 20:00 Еmisija: Bingo

    Brojčana igra sa izvlačnjem brojeva, od 1 do 90 putem bubnja, u kojoj se unaprijed utvrđuje visina fonda dobitaka i njegova raspodjela.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program