Propraćeno gradom

Nevrijeme pogodilo Hrvatsku

  • 22.06.2019. 18:09

Nevrijeme praćeno gradom pogodilo je popodne Zagorje, a potom i centralnu Hrvatsku, dok je u Zagreb padala jaka kiša, pa je na ulicama bilo i po nekoliko centimetara vode.

Grad je, osim u Kumrovcu, padao u tuheljskom području, Gornjem Jesenju, Dukovcu, Gregurovcu, Kostelu, nekim dijelovima Lobora, Starom Golubovcu, Krapini, Mihovljanu i Desiniću. 

Hrvatski mediji prenose da je pod vodom centar Siska i da automobili jedva saobraćaju, dok je nevrijeme u Krapini mnoge podsjetilo na snježnu mećavu. 

U Hrvatskoj je za danas izdato narandžasto upozorenje za područje centralnog dijela i sjeverozapada zemlje, kao i upozorenje na jako nevrijeme uz mogućnost grada. 

Evropski servis za prognoziranje oluja najavio je da postoji mogućnost izuzetno krupnog grada i naleta olujnog vjetra, najprije na sjeverozapadu i u centralnoj Hrvatskoj, te djelimično u Slavoniji. 

"Hrvatski Telekom" je svojim korisnicima SMS-om poslao poruku da, ukoliko njihovo područje bude zahvaćeno nevremenom, isključe telefonski i strujni kabl iz utičnice i time zaštitite svoju telekomunikacionu i elektronsku opremu.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Biznis klub

    '‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.