Institut za javno zdravlje

Nikšić: Nema napuštanja domova od 22.00 do 5.00 časova

  • 03.10.2020. 18:39

Policijski čas u Nikšiću ostaje na snazi i narednih 14 dana, a na Cetinju će od ponedjeljka, 5. oktobra, biti ograničen rad ugostiteljskih objekata.

Nikšićani ni narednih 14 dana neće moći da napuštaju domove od 22.00 do 5.00 časova ujutro, a biće zabranjen rad ugostiteljskih objekata i kućne posjete, saopštio je Institut za javno zdravlje.

Rad ugostiteljskih objekata na Cetinju će od ponedjeljka, 5. oktobra, biti ograničen do 22.00 časa, ali uz poštovanje epidemioloških mjera. To će podrazumijevati da za jednim stolom u objektu i izvan njega budu najviše dvije osobe.

Iz Instituta su naveli da je obaveza da stolice budu udaljene jedna od druge najmanje jedan metar.

"Opadajući trend registrovan je u nizu opština i ako se nastavi ovom dinamikom za očekivati je da će do popuštanja mjera doći tokom sljedećeg vikenda", napomenuli su iz Instituta.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    ''''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?