Crikvenica

Novi skandalozan snimak sa hrvatskih plaža: Samozadovoljavala se naočigled svih?

  • Izvor: 24sata.hr
  • 28.06.2023. 15:36

Hrvatski građani ponovo su šokirani ponašanjem turista na ulicama i plažama njihovih primorskih gradova, a najnoviji skandal dolazi sa plaže u Dramalju kod Crikvenice.

Naime, kupači sa obližnje plaže, gdje je bilo i djece, prvo su pomislili da se turistkinja maže kremom. Ali ispostavilo se da radi nešto drugo.

"Vidjela sam je kako skače na kameru. Pričala je engleski", priča jedna čitateljka portala "24sata.hr".


Ceca do temelja ruši vilu na Kipru, evo i zašto

Ceca do temelja ruši vilu na Kipru, evo i zašto

Na snimkuci se vidi mlađa žena u kupaćem kostimu na kamenitoj plaži. Čini se kao da traži nešto u torbi i nakon toga se namješta, skida kupaći i počinje da radi nešto što izgleda kao samozadovoljavanje.

Potom se vide stariji ljudi koji se spuštaju niz stepenice prema mjestu gdje je djevojka.

Snimak možete pogledati na OVOM LINKU.


(Foto: Screenshot / 24sata.hr)

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 20:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    ' '''Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 20:30 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ' ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:00 Serija: Nasljednici (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 22:00 Film

    ''''Film

  • 00:10 Noćni program

    Noćni program