Crna Gora

Pijani ušao u tuđi stan i zaspao

  • 06.08.2019. 17:53

Zamislite da tokom ulaska u dnevni boravak vašeg stana, na krevetu zateknete jakog i visokog muškarca kako spava na vašem kauču, a da se sve to dešava dok su vam djeca u drugoj sobi. Dok dobar dio nas misli kako je ovo moguće samo u bajci o Zlatokosi ili u holivudskim komedijama, jedna porodica imala je veoma neprijatno iskustvo kada su dvije žene primjetile da im na krevetu u dnevnoj sobi, spava nepoznati mladić.

Na Fejsbuk stranici Podgorički vremeplov, osvanuo je nesvakidašnji video snimak, navodno nastao u Crnoj Gori, a na kojem se vidi kako porodica pokušava da probudi momka koji je zaspao u njihovom dnevnom boravku.

Oni su u prvi mah pomislili kako se radi o provalniku, ali se kasnije kroz razgovor ispostavilo da se radi o zabuni, pošto je mladić koji je prethodne noći malo više popio, greškom ušao u njihov stan umjesto u svoj, a sve to zato pošto su vrata od stana bila otključana.

Neprijatna situacija je potrajala nekoliko minuta, ali se na obostranu radost, sve završilo u najboljem redu. Ipak, iako je na kraju ova situacija ispala bezazlena, savjetujemo vam da prije odlaska na spavanje provjerite da li ste zaključali ulazna vrata doma.

  • 14:15 Serija: Aviondžije (R) (12+)

    'Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda. Priča prati stjuarte, stjuardese, mehaničare i pilota imaginarne aviokompanije.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''''''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    ''Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom

    '''Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom