Srđan Darmanović

Poruka iz Crne Gore Srbiji: "Ukoliko bude potrebno, iskoristićemo mehanizme unutar NATO"

  • 05.06.2020. 16:58

Ministar spoljnih poslova Crne Gore Srđan Darmanović izjavio je danas da postoje mehanizmi unutar NATO koje bi Crna Gora mogla da koristi ako bi se procijenilo da postoji vidno ugrožavanje bezbjednosti države, ali da zasad ne vidi potrebu za alarmiranjem zbog, kaže, trenutnih nesporazuma sa Srbijom.

Darmanović je to rekao na konferenciji za novinare sa hrvatskim kolegom Gordanom Grlić Radmanom u Podgorici.

Šef crnogorske diplomatije je tako odgovorio na pitanje “da li ima kontakte sa NATO u kontekstu povremeno narušene bezbjednosne situacije i uplitanja jedne susjedne države u unutrašnje stvari Crne Gore”.

  • 17:00 Serija: Nasljednici (12+) (R)

    ''''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života.

  • 17:50 Еmisija: Na ivici terena (R)

    Naši 'zlatni momci' Andrej Knežević i Ivan Dragičević upoznaće vas sa iskustvima igrača, njihovim ciljevima, željama, i približiti vam život velikih srpskih sportista koji su se već upisali u istoriju najvećih evropskih klubova.

  • 18:20 Еmisija: Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    Еmisija: Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 Nedjeljne vijesti sa Predragom Ćurkovićem

    ‘Nedjeljne vijesti sa Predragom Ćurkovićem’ pregled je sedmice sa pažljivo odabranim aktuelnim temama, komentarima, sagovornicima i zanimljivim pristupom najvažnijim informacijama iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 20:00 ATV Intervju: Sergej Lavrov

    ''Еkskluzivni intervju Sergeja Lavrova, ministra spoljnih poslova Ruske Federacije. Govoriće o vojnoj operaciji Rusije u Ukrajini, trenutnoj situaciji na globalnoj političnoj sceni, odnosima Rusije i Zapada, te o političkoj situaciji u BiH. Intervju vodi novinarka Darinka Petrović.