Zagreb

Preminula žena na koju je muškarac pucao u stanu

  • Izvor: Telegraf
  • 05.04.2024. 09:57

Žena koja je jutros ranjena u pucnjavi u Livadićevevoj ulici u Zagrebu, preminula je, javljaju hrvatski mediji.

"Ženska osoba u koju je pucao napadač je preminula u bolnici", saopštila je upravo PU Zagrebačka, piše Telegraf.

Nju je u stanu ranio muškarac, a policiju je alarmirao dječak sa terase koji je zvao upomoć.

"Taman sam se parkirala u toj ulici kad sam u 7.19 časova čula pucanj. Sin je izletio na balkon i počeo da viče: 'Upomoć, upomoć! Zovite policiju!'. Odmah sam pozvala policiju, on im je rekao da je tata upucao mamu. Tamo sam se zadržala neko vrijeme, a kad je stigla je ogradila ulicu i rekla nam je da se udaljimo sa mjesta događaja". ispričala je žena koja je sjvedočila nemilom događaju za 24sata.hr.

Muškarac ranio ženu u stanu

Muškarac ranio ženu u stanu


Kako neslužbeno saznaje Jutanji list, došlo je do pucnjave iz vatrenog oružja u kojoj je jedna ženska osoba ranjena a počinilac se trenutno nalazi u policijskim prostorijama.

Nedugo zatim, policija je potvrdila da je došlo do pucnjave.

"Dana 5. aprila oko 7.25 časova na području Maksimira u stanu je muškarac ispalio hitac iz vatrenog oružja i povredio ženskog člana porodice. Policijski službenici su povrijeđenu ženu pronašli u stanu i pružena joj je ljekarska pomoć", saopštila je policija i dodala da je osumnjičeni pod njihovim nadzorom.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Biznis klub

    '‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.