Došlo do "buđenja naroda"

Šešelj tvrdi da je ovo razlog zašto je Milo zabranio Đokoviću ulazak u Crnu Goru

  • 15.06.2020. 07:58

Predsjednik SRS Vojislav Šešelj izjavio je sinoć da je savjetovao predsjedniku Crne Gore da bježi iz zemlje, jer je, kaže, probudio toliki bijes naroda da će, ako ostane, njegova sudbina biti vrlo teška U Crnoj Gori došlo je do "buđenja naroda", kaže Šešelj i dodaje da su se sad i oni koji su se dugo izjašnjavali kao Crnogorci okrenuli srpstvu i to se sada sve više širi.

Šešelj je u emisiji Hit-tvit Pink televizije rekao da je izvjesno da će naredni parlamentarni izbori pokazati da je vlast Mila Đukanovića "izgorjela".

Kaže i da se Đukanović navodno najviše plaši Crnogoraca iz Srbije i da je to razlog zbog kojeg ne otvara granice prema Srbiji.

Jer, kako je objasnio, Đukanović u njima vidi opasnost zbog toga što oni omasovljavaju i podržavaju litije.

Na opasku da Novaku Đokoviću nije dozvoljeno održavanje turnira u Crnoj Gori, Šešelj je rekao da je to zbog toga što je on porijeklom iz Crne Gore, a podržao je litije.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?