Jasno naglasio kolika je pauza

Vozač autobusa ostavio dvije putnice na odmaralištu

  • Izvor: Indeks
  • 13.12.2021. 15:36

Vozač autobusa na liniji Zagreb-Zadar ostavio je dvije putnice na odmaralištu Brinje, prenosi Zadarski.hr.

To se dogodilo u nedjelju u busu koji je iz Zagreba tačno u podne krenuo za Zadar. Nakon što je napravljena pauza na odmaralištu Brinje, vozač autobusa je s odmarališta otišao bez dvije putnice.

Jedna od putnica ubrzo je saznala da dvije djevojke nedostaju u autobusu jer su je one telefonski alarmirale.  

"Ajme, ajme, ostavili ste dvije cure u Brinju", rekla je vozaču koji se, po pisanju Zadarskog, nije previše uzbuđivao oko toga.

"Neka tamo nađu nekoga ko će ih prevesti do odmarališta Zir pa ću ih tamo skupiti", hladno je navodno rekao vozač i dodao da je jasno naglasio kolika je pauza. 

Kako su djevojke našle prevoz i ko ih je tačno dovezao do sljedećeg odmarališta nije poznato, ali su djevojke sretno stigle do autobusa pa kasnije i do Zadra.

Tagovi:
  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Naša Srpska

    Naša Srpska