Generalni sekretar DEMOS-a

Bosančić potvrdio da DEMOS-u pristupa dio istaknutih članova DNS-a

  • 25.12.2019. 09:20

Generalni sekretar DEMOS-a Boran Bosančić potvrdio je danas da će toj stranci narednih dana pristupiti najmanje desetak funkcionera DNS-a.

Prema njegovim riječima, u toku su razgovori i sa dva poslanika DNS-a u Narodnoj skupštini Republiki Srpske, te određenim brojem članova Glavnog odbora i predsjednika lokalnih organizacija te stranke.

On je dodao da su razgovori o njihovom prelasku u DEMOS počeli znatno prije posljednjih dešavanja u DNS-u i da ostavke Marka Pavića nije uticala na njihovu odluku.

"Poziv za razgovore stigao je s njihove strane i do sada su organizovana tri sastanka na kojima je bilo riječi o dinamici prelaska. Nikakvih uslovaljavanja nije bilo ni sa jedne strane", rekao je Bosančić.

On je naveo da je svim lokalnim organizacijama DEMOS-a data saglasnost da mogu ragovarati sa članovima DNS-a koji žele da pristupe toj stranci.

"Iz više naših odbora obavješteni smo da su lokalne strukture DNS-a izrazile želju da pristupe DEMOS-u. Imamo i informaciju da tri kompletna odbora DNS-a na čelu sa njihovim predsjednicima žele da nastave političko djelovanje u okviru DEMOS-a", istakao je Bosančić.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program