Brčko: 25 od 30 članova DNS-a istupilo iz stranke

  • 05.12.2020. 13:41

Iz Opštinskog odbora DNS-a Brčko istupilo je 25 članova zbog smjene potpredsjednika stranke Đorđa Popovića.

"Opštinski odbor DNS-a Brčko obavještava javnost da 25 od 30 članova Opštinskog odbora DNS-a Brčko istupa iz ove stranke zbog smjene potpredsjednika DNS-a Đorđa Popovića. 

Smatramo da je odlukama predsjednika DNS-a Nenada Nešića o isključenju iz članstva istaknutih, dugogodišnjih članova poput ministra Đorđa Popovića, bez konsultacija sa odborima i članstvom, a naročito bez mišljenja članova odbora i regije ispred koje je postavljen za potpredsjednika DNS-a, nanesena ogromna šteta ovoj stranci. Politika DNS-a nikada nije bila takva i mi ne možemo da je podržimo. Obavještavamo  rukovodstvo i javnost da smo u potpunosti opredijeljeni za punu podršku ministru Đorđu Popoviću i da istupamo iz Demokratskog narodnog saveza. 

Svoje dalje djelovanje ćemo nastaviti u novoformiranom političkom subjektu, čiji će dio rukovodstva biti gospodin Đorđe Popović", stoji u saopštenju.

Tagovi:
  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''''''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    ''Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom

    '''Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.